Hyrbil Genua

» Biluthyrning » Hyrbil Genua

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Genua

Jämför priser på hyrbilar i Genua från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Genua guide

Hyrbil Genua

Biluthyrning Genua

Staden Genua är en viktig norditalienska hamnstad belägen i regionen Ligurien. Staden har en befolkning på 607.771 (10/2010) och är 243.60 kvadratkilometer i storlek. Det gjordes en EU kulturhuvudstad 2004 på grund av sin livliga historia, arkitektur, musik, konst och gastronomi.

Genua är känd som födelseplatsen för pesto och är därför i ett stort antal rätter i hela staden.

Det finns många saker att se i Genua. Gamla hamnen är en del av stadens gamla hamn. Det finns ett antal historiska byggnader och landmärken, bland annat Museum of the Sea. Det är St Lawrence katedralen som är i en renässans-romansk stil. Det finns många remaining rester av försvarsmurar som bygga runt Genua och är ganska en syn att se.

Staden Genua är ett populärt resmål för shopping eftersom det finns ett stort antal designer butiker, köpcentra, och shoppingområden som säljer allt från high end designers till oberoende kläder.

Den närmaste flygplatsen till Genua är Genoa Cristoforo Colombo Flygplats (GOA), som är cirka åtta kilometer från stadens centrum. Det erbjuder sina tjänster till ett antal flygbolag, inklusive Air France, Alitalia, British Airways, Ryanair, Turkish Airlines, Lufthansa och Iberia.