Hyrbil Garda

» Biluthyrning » Hyrbil Garda

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Garda

Jämför priser på hyrbilar i Garda från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Garda guide

Hyrbil Garda

Biluthyrning Garda

Garda är en liten stad belägen längs stranden av Gardasjön i nordöstra italienska regionen Veneto. Det är en karismatisk stad som är känd för att vara en primär destination för många smekmånad och den mest populära av de städer med Gardasjön.

Den gamla byn Garda är en av de största attraktionerna i staden. Besökare kan vandra längs smala gator och besöka några av de små butikerna som säljer allt från kläder till smycken till livsmedel. I den gamla byn, finns ett antal webbplatser, bland annat Villa Albertini, kaptenen palats, och Villa Carlotti. Det finns också den gamla Rock Garda stå 300 meter över staden och ger en magnifik utsikt över sjön. När du inte njuter av webbplatser, kan individer besöka några av de lokala vingårdarna eller ta en vacker båttur på sjön.

En av de närmaste flygplats till staden Garda är Verona Airport (VRN), som också är känd som Valerio Catullo Villafranca flygplats. Den ligger cirka 27 kilometer från Garda. Denna flygplats är värd ett antal flygbolag från hela Europa, inklusive Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Easy Jet, Israir Airlines, Lufthansa Regional, Ryanair och Windjet.