Hyrbil Forli

» Biluthyrning » Hyrbil Forli

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Forli

Jämför priser på hyrbilar i Forli från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Forli guide

Hyrbil Forli

Biluthyrning Forli

Staden Forli ligger i den italienska norra regionen Emilia-Romagna. Forli är känd som en jordbruks-centrum och som värd för ett antal konstnärligt och kulturellt viktiga landmärken i Italien. Staden har en befolkning på 116,864 invånare (4/2009) och sprider över 228 kvadratkilometer mark.

Piazza Aurelio Saffi sitter i centrum av staden och har en staty av Aurelio Saffi, en italiensk politiker och viktig person i Risorgimento rörelsen. I piazzan finns klostret San Mercuriale, den primära religiösa byggnaden i Forli. Det finns också ett antal parker i Forli, inklusive Parcdo di Via Dragoni och Parco della Resistenza.

Forli är betjänad av Forlì Airport (FRL), som också är känd som Luigi Rifolfi flygplats, uppkallad efter en känd italiensk flygare. Det är en liten flygplats som innehåller en enda bana. Wizz Air är den största operatören på den här flygplatsen. Det brukade tjänsten Ryanair och Wind Jet, men dessa två flygbolag flyttas till andra flygplatser i regionen.