Hyrbil Foligno

» Biluthyrning » Hyrbil Foligno

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Foligno

Jämför priser på hyrbilar i Foligno från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Foligno guide

Hyrbil Foligno

Biluthyrning Foligno

Foligno är en stad belägen i den italienska regionen Umbrien. Det har 56,688 invånare (5/2008) och är 263 kvadratkilometer stort. Staden Foligno är en av de mest industrialiserade centra i regionen samt en viktig järnväg centrum. Foligno är mycket modernt utseende beror på att de allierade bombningarna under andra världskriget ett stort antal byggnader förstördes.

Medan Palazzo Comunale, stadshuset, har byggts om flera gånger, står klockstapeln kvar från den ursprungliga trettonde århundradet struktur. Det är den romanska katedralen San Feliciano och även den äldsta kyrkan i hela Foligno – kyrkan S. Maria Infra Portas. Trinci Byggnaden inrymmer stadens bildgalleri, arkeologiskt museum och Civic Museum.

Flygplatsen närmast Foligno är Perugia Airport (PEG), även känd som Umbrien internationella flygplats och San Francesco d’Assisi Airport. Det är cirka 22 kilometer från staden Foligno. Det är en mindre flygplats som tjänster tre flygbolag – Belle Air, Ryanair och Skybridge AirOps.