Hyrbil Ferrara

» Biluthyrning » Hyrbil Ferrara

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Ferrara

Jämför priser på hyrbilar i Ferrara från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Ferrara guide

Hyrbil Ferrara

Biluthyrning Ferrara

Staden Ferrara är beläget i norra italienska regionen Emilia-Romagna. Den har en befolkning på 134.425 (11/2008) invånare och är 404.36 kvadratkilometer i storlek. Det är ett bra ställe att ta i norra italienska kulturen. Det är mycket väl känd för sin underskrift rätt – cappellacci di Zucca (rund pasta som är fylld med pumpa och / eller squash) i smör och salvia sås eller köttfärssås.

Ferrara är hem för några av de bäst bevarade murar från renässansen i hela Italien. Det är över nio kilometer av gamla murar som byggdes under det femtonde århundradet och sextonde århundradet. Castello Estense är den mest ikoniska byggnad i Ferrara. Det är i centrum av staden och har fyra stora bastioner och är omgiven av en vallgrav.

Via Mazzini och Via Garibaldi är de viktigaste shoppingområdena i Ferrara. Här människor kommer att finna en mix av budget-mode till dyrare butiker. Det finns också en fantastisk utomhus marknad på lördag morgon vid Piazza Trento-Trieste som erbjuder lite av allt, inklusive möbler, antikviteter, kläder och mat.

Flygplatsen inom närmaste närhet till staden Ferrara är Guglielmo Marconi (Bologna) International Airport (BLQ). Flygplatsen ligger 42 kilometer från Ferrara. Ryainair är British Airways, och turkiska luften kända för att ha några avgångar per dag till Bologna och de tjänster som flygplatsens ett antal internationella förbindelser, inklusive Amsterdam, Köpenhamn, Moskva, Madrid, Paris och Bryssel.