Hyrbil Fano

» Biluthyrning » Hyrbil Fano

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Fano

Jämför priser på hyrbilar i Fano från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Fano guide

Hyrbil Fano

Biluthyrning Fano

Fano är en stad belägen i provinsen Pesaro och Urbino i Italiens regionen Marche. Det är en badort stad där besökarna främst kommer in för att njuta av de vackra stränderna, blå vatten och varmt klimat. Fano har cirka 64.100 invånare (2010) och är 121 kvadratkilometer i längd.

Bortsett från stranden, finns det några saker att se i Fano. Arco d’Augusto är en romersk-eran porten och delar av den fortfarande idag. Palazzo del Podesta är ett palats byggt 1229 i gotisk-romansk stil. Här finns ett museum som på har uppvisar ett antal arkeologiska fynd, bland annat medaljer och mynt. Det finns även ett konstgalleri här.

Fano har två festivaler som de innehar årligen. Det finns Fano Jazz by the Sea Festival som varar en vecka och Fano dei Cesari i juli under en vecka. The Fano dei Cesari festival erbjuder ett antal kulturella evenemang, inklusive vagnen raser och romerska kostymer.

Den närmaste flygplatsen till staden Fano är Federico Fellini Flygplats (RMI), strax utanför Rimini, Italien. Det är 39 km från Fano och är även känd som Riminis-Miramare flygplats. Flygbolag som flyger in och ut ur denna flygplats inkluderar Ryanair, Wind Jet, Darwin Airline och Air Vallee.