Hyrbil Empoli

» Biluthyrning » Hyrbil Empoli

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Empoli

Jämför priser på hyrbilar i Empoli från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Empoli guide

Hyrbil Empoli

Biluthyrning Empoli

Staden Empoli ligger i regionen Toscana och ca 20 mil direkt sydväst om staden Florens. Empoli ligger på centralstationen mellan Pisa och Florens och har länge varit känd för att vara en primär lantbruk i området. Det finns 47,320 invånare (4/2009) i Empoli och staden sträcker sig över 62,28 kvadratkilometer mark.

En av de viktiga platser att se är Piazza Farinata degli Uberti, även känd som Lions torget (Piazza dei Leoni). Den Collegiata di Sant’Andrea är här, som är den främsta monumentet för staden. En annan plats är Palazzo Ghibellino. Det är gamla palats Guidi räknas och byggdes någon gång under det elfte århundradet. Det var dock återställd någon gång i det sextonde århundradet och lite av den ursprungliga strukturen kan ses nu.

Staden Empoli är betjänad av Firenze Airport (FLR), även känd som Peretola flygplats eller Amerigo Vespucci flygplats.Det är en ganska liten flygplats med endast en enda bana. Flygplatsen ligger 23.54 kilometer från centrum av staden. Medan flygplatsen anses ganska litet, det ger service till många flygbolag i Europa, inklusive Alitalia, Air France och Lufthansa Regional.