Hyrbil Cuneo

» Biluthyrning » Hyrbil Cuneo

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Cuneo

Jämför priser på hyrbilar i Cuneo från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Cuneo guide

Hyrbil Cuneo

Biluthyrning Cuneo

Cuneo är en vacker stad i regionen Piemonte i norra Italien. Den bygger längs foten av den magnifika Maritime Alperna. Populationen består av 55,308 invånare (4/2009) och är 119 kvadratkilometer stort. En av de saker Cuneo är känd för är sin mat. En av deras specialiteter är Cuneesi al rom, choklad som har en rom-baserad arkivering. De finns överallt i staden och många stannar här bara för att få en bit av dem.

En av de största attraktionerna är Villa Oldofredi Tadini. Det byggdes ursprungligen som ett vakttorn under fjortonde och femtonde århundradena, men är inte ett museum som har samlingar från ägaren är av vakttorn. Det finns Civic Museum och Järnvägsmuseet också. Många besökare går också till Villa Tornaforte, som är omgiven av en vacker park. På grund av Cuneo: s närhet till Alperna, är det en stor vinter destination för skidåkning och andra vintersporter.

Den största flygplats som betjänar Cuneo är Turin-Cuneo Levaldigi Airport (CUF) och betjänar hela regionen Piemonte tillsammans med Turin Caselle Airport (TRN). Flygplatsen ligger cirka 17 kilometer från centrum av Cuneo, har en bana, och tjänster en handfull flygbolag, inklusive Ryanair, Wizz Air och Air Arabia.