Hyrbil Cremona

» Biluthyrning » Hyrbil Cremona

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Cremona

Jämför priser på hyrbilar i Cremona från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Cremona guide

Hyrbil Cremona

Biluthyrning Cremona

Cremona är en vacker stad som ligger i norra Italien i regionen Lombardiet. Staden rymmer en befolkning på 72,266 invånare (12/2008) och omfattar 69,7 kvadratkilometer mark. Denna stad är känd för sina traditioner och musikaliska historia sedan början av sextonde århundradet, till exempel några av de mest världsberömda luthiers, inklusive Stradivari och Guarneri.

Katedralen i Cremona samt Bapistery Cremona, som hade bifogats, är en av de mest kända platserna i norra Italien för romansk-gotisk konst. Den Torrazzo Cremona ligger vid domkyrkan och stående på 112,7 meter hög, det är faktiskt den tredje högsta tegel arbete klocktorn i världen.

En av de närmaste flygplats till staden Cremona är Brescia Airport Gabriele D’Annunzio (VBS). Det ligger i Montichiari, cirka 40 kilometer från centrum av Cremona. Härifrån kan bara några få destinationer och erbjuder tjänster till två flygbolag för närvarande – EasyJet och Israir.