Hyrbil Cosenza

» Biluthyrning » Hyrbil Cosenza

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Cosenza

Jämför priser på hyrbilar i Cosenza från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Cosenza guide

Hyrbil Cosenza

Biluthyrning Cosenza

Cosenza är en vacker stad i Italien södra regionen Kalabrien. Den har en befolkning på 69,603 invånare (4/2009) och är 37 kvadratkilometer stort. På grund av Cosenza kulturella förflutna, är det ofta betraktas som ”Athens i Kalabrien,” och idag denna stad är ett nav för kultur, med ett stort antal bibliotek, teatrar, museer och universitet.

En av de viktigaste platserna är kyrkan San Domenico, som byggdes i mitten av femtonde århundradet, förenar medeltida och renässans element. Open Air Museum rymmer en stor variation av modern konst skulpturer på gatan. The Church of Sant’Agostino, även känd som Spirito Santo byggdes av augustinerna år 1507 och är en vacker syn att se.

I oktober värd Cosenza både Festa del Cioccolato (Chocolate Festival) och La Sagra dell’uva e del Vino (Wine Festival). I mars finns S. Giuseppe Rock Festival.

Den närmaste flygplatsen till Cosenza är Lamezia Terme Airport (SUF). Det är 45 kilometer från staden. Det är den mest använda flygplatsen i hela regionen Kalabrien och alltid under utveckling. Vissa flygbolag som it-tjänster omfattar Alitalia, Ryanair, EasyJet, Helvetic Airways och Air Italy.