Hyrbil Como

» Biluthyrning » Hyrbil Como

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Como

Jämför priser på hyrbilar i Como från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Como guide

Hyrbil Como

Biluthyrning Como

Staden Como ligger i den norra italienska regionen Lombardiet. På grund av sin extremt närhet till sjön Como och Alperna, är det ett primärt turistmål i Italien. Staden är känd för sitt stora antal palats, kyrkor, parker, teatrar, museer och trädgårdar. Det finns 84,876 invånare (2/2010) och staden sträcker 37,34 kvadratkilometer.

Det finns mycket att se och göra under tiden i Como. Volta Lighthouse erbjuder några av de bästa utsikt över sjön Como och Isola Comacina är en liten ö med Como som rymmer ruinerna från ett antal bysantinska eran kyrkor. Det finns många båtturer längs Lake Como och en naturskön gångväg längs vattnet som passerar War Memorial och Tempio Voltiano. Det finns också ridning runt de vackra skogen som omger Como.

Flygplatsen närmast staden Como är Milano Malpensa Airport (MXP). Det är den största flygplatsen i Milano och cirka 34 kilometer från Como. Eftersom det är en populär flygplats värd det över 20 olika flygbolag som flyger in från Europa, Afrika, Asien och USA, inklusive Alitalia, Lufthansa, British Airways, American Airlines, Easy Jet, El Al, Iberia, KLM och Continental Airlines.