Hyrbil Chiavari

» Biluthyrning » Hyrbil Chiavari

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Chiavari

Jämför priser på hyrbilar i Chiavari från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Chiavari guide

Hyrbil Chiavari

Biluthyrning Chiavari

Staden Chiavari ligger höger längs den italienska rivieran i den italienska regionen Ligurien. Det finns 27,683 invånare i Chiavari (5/2010) och den totala arealen av staden är 12,1 kvadratkilometer. Eftersom det ligger längs den italienska rivieran, är det känt för ett milt klimat, vackra landskap och fiskehamnar. Turister älskar att fly till Chiavari på grund av det vackra blå havet och den stora historiska centrum.

Attraktioner inkluderar Auditorium San Francesco, en kyrka som uppfördes mellan öronen 1229 och 1234, och Santuario di Nostra Signora dell’Orto, en katedral byggd 1633 och den huvudsakliga platsen för dyrkan i staden. Ett annat ställe av intresse är en medeltida slott som uppfördes 1146 – Castello di Chiavari.

Den närmaste flygplatsen till Chiavari är Genoa Cristoforo Colombo Flygplats (GOA), vilket är cirka 39 kilometer utanför Chiavari, i staden Genua.Det erbjuder sina tjänster till ett antal flygbolag, inklusive Air France, Alitalia, British Airways, Ryanair, Turkish Airlines, Lufthansa och Iberia.