Hyrbil Cesena

» Biluthyrning » Hyrbil Cesena

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Cesena

Jämför priser på hyrbilar i Cesena från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Cesena guide

Hyrbil Cesena

Biluthyrning Cesena

Cesena är en stad i norra Italien Emilia-Romanga regionen. Det har 95, 909 invånare (12/2009) och sträcker sig 249.47 kvadratkilometer. Staden ligger cirka 15 kilometer från kusten av Adriatiska havet och sitter precis vid foten av Apenninerna.

Klostret av St Maria del Monte är en av de största attraktionerna i staden. Det är en katolsk kloster beläget på Colle Spaziano och är känd för sina vackra fresker och insamling av ex-Voto. Katedralen i St John the Baptist ligger också här. Det avslutas med 1405 i den romerska-gotisk stil.

Cesena är betjänad av Forlì Airport (FRL), som också är känd som Luigi Rifolfi flygplats, uppkallad efter en känd italiensk flygare. Flygplatsen ligger 15.42 kilometer från staden. Det är en liten flygplats som innehåller en enda bana. Wizz Air är den största operatören på den här flygplatsen. Det brukade tjänsten Ryanair och Wind Jet, men dessa två flygbolag flyttas till andra flygplatser i regionen.