Hyrbil Cassino

» Biluthyrning » Hyrbil Cassino

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Cassino

Jämför priser på hyrbilar i Cassino från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Cassino guide

Hyrbil Cassino

Biluthyrning Cassino

Staden Cassino ligger längs den södra änden av regionen Lazio i Italien. Den har en befolkning på 33,153 invånare (1/2011) och omfattar 82,77 kvadratkilometer mark. Staden ligger vid foten av Monte Kairo och är mest känd som platsen för slaget vid Monte Cassino under andra världskriget och klostret Monte Cassino, en av de få territoriella kloster i den katolska kyrkan fortfarande finns kvar idag.

Klostret Monte Cassino, den viktigaste platsen i Casino ligger i Monte Cassino som först grundades 529. Senior präster samt Påvar är kända för att besöka området. Andra viktiga sevärdheter i Cassino inkluderar Varronian Baths, en vacker naturpark, och Rocca Janula, ett slott med utsikt över staden och var en historisk fäste för Abbey.

Den närmaste flygplatsen till staden Cassino är Neapels flygplats (NAP), även känd som Capodichino flygplats.Denna flygplats ligger cirka 77 kilometer från Cassino. Det finns dock kollektivtrafik i Cassino från flygplatsen. Flygbolag som städas här inkluderar Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Air One, Lufthansa Regional, Turkish Airlines och Wizz Air.