Hyrbil Caserta

» Biluthyrning » Hyrbil Caserta

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Caserta

Jämför priser på hyrbilar i Caserta från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Caserta guide

Hyrbil Caserta

Biluthyrning Caserta

Staden Caserta ligger i Italiens södra regionen Kampanien. Det är känt som en mycket viktig stad i termer av jordbruket samt kommersiella och industriella företag.

Staden är mest känd för Palace of Caserta – den största palats (liksom byggnaden) byggdes i Europa under sjuttonhundratalet. Det är en UNESCO: s världsarvslista. Den skapades av Luigi Vanvitelli, en italiensk arkitekt för Bourbon kungar Sicilien och Neapel. Det finns över 1.200 rum och har varit inspelningsplats för filmer som Mission Impossible III och Star Wars. Det finns en närliggande park som är 3,2 kilometer lång.

Andra noterbara områden omfattar akvedukten i Vanitelli och Palazzo Vecchio.

Den närmaste flygplatsen till staden Caserta är Neapels flygplats (NAP), även känd som Capodichino flygplatsen. Det handlar om en 40 minuters tågresa från stadens centrum. Flygbolag som städas här inkluderar Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Air One, Lufthansa Regional, Turkish Airlines och Wizz Air.