Hyrbil Campobasso

» Biluthyrning » Hyrbil Campobasso

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Campobasso

Jämför priser på hyrbilar i Campobasso från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Campobasso guide

Hyrbil Campobasso

Biluthyrning Campobasso

Campobasso är huvudstad i den italienska regionen Molise, som ligger mot södra änden av Italien. Det är omgivet av Matese och Sannio bergen. Staden är känd för sin lokal produktion av scamorza (en av komjölk ost som bär likheter med mozzarella) och päron. Det finns 51,255 invånare i Campobasso (11/2008) och det omfattar 55 kvadratkilometer mark.

Den primära attraktionen i staden Campobasso är Castello Monforte. Den byggdes omkring 1450 av Nicola II Monforte över ruinerna av en Norman och Lombard byggnad. Direkt vid detta slott är Chiesa della Madonna del Monte. Det byggdes först under det elfte århundradet, men återuppbyggdes 1525. Villa de Capoa är ett mycket anmärkningsvärt trädgård som är full av statyer och många växtarter, såsom cypresser, SEQUOIAS, Libanon Cedars och Norge granar.

Den närmaste flygplatsen till staden Campobasso är Napels flygplats (NAP), även känd som Capodichino flygplats.Denna flygplats ligger cirka 81 kilometer från staden. Flygbolag som städas här inkluderar Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Air One, Lufthansa Regional, Turkish Airlines och Wizz Air.