Hyrbil Cagliari

» Biluthyrning » Hyrbil Cagliari

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Cagliari

Jämför priser på hyrbilar i Cagliari från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Cagliari guide

Hyrbil Cagliari

Biluthyrning Cagliari

Cagliari är huvudstad i den italienska ön Sardinien. Staden har 156,560 invånare (11/2010) och sträcker sig 85.45 kvadratkilometer längs öns kust. Det är den industriella och ekonomiska centrum för Sardinien, eftersom den har en av de största hamnarna i Medelhavet samt en internationell flygplats.

Den gamla staden ligger på toppen av kullen och erbjuder en vacker utsikt över bukten. Ett antal av stadens murar är ännu i dag samt två vita torn kalksten byggda i det trettonde århundradet. Basilikan San Saturnino är en av de viktigaste Paleo-kristna monument över hela ön.

Cagliari är känd för många som ”City of the Sun,” på grund av dess många stränder. En av de mest populära stränderna i Caglari är Poetto Beach. Det går på för åtta kilometer och erbjuder vila och avkoppling längs vita sandstränder och vackra blå vatten. Cagliari anses också vara det ”grönaste stad i Italien” på grund av sina många parker och låga nivåer av smog.

Staden Cagliari är betjänad av Cagliari-Elmas Airport (CAG). Det är en internationell flygplats inte långt från centrum av Cagliari. Den hanterar miljontals passagerare varje år från ett stort antal flygbolag, inklusive Alitalia, Air Berlin, British Airways, Ryanair och Luxair.