Hyrbil Brindisi

» Biluthyrning » Hyrbil Brindisi

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Brindisi

Jämför priser på hyrbilar i Brindisi från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Brindisi guide

Hyrbil Brindisi

Biluthyrning Brindisi

Brindisi ligger i den södra italienska regionen Apulien och ligger längs kusten i Atriatic havet. Staden har 89,846 invånare (3/2011) och är 328 kvadratkilometer stort. Genom historien har denna stad spelat en viktig roll i kultur och handel på grund av dess position som en hamnstad. Det är en stor hamnstad för handel med Mellanöstern och Grekland.

Castello Svevo är en av de största attraktionerna i Brindisi. Den byggdes av kejsar Fredrik II och är en fantastisk plats att se. Aragonien slott, känt som Forte a Mare, uppfördes 1491 av kung Ferdinand I av Neapel. Besökare kan också se symbolerna i Brindisi – två antika romerska kolonner som användes som en port referens för antika sjömän.

Brindisi Airport (BDS), även känd som Papola Casale Airport är belägen inom nära staden Brindisi. Det betjänar ett antal flygplatser, inklusive Air Berlin, easyJet, Helvetic Airways och Ryanair.