Hyrbil Brescia

» Biluthyrning » Hyrbil Brescia

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Brescia

Jämför priser på hyrbilar i Brescia från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Brescia guide

Hyrbil Brescia

Biluthyrning Brescia

Brescia ligger i den norra italienska regionen Lombardiet. Det ligger precis vid foten av Alperna och är den näst största staden i regionen, efter Milano. Det har en befolkning på 197.250 (4/2011) och är 90.7 kvadratkilometer i storlek. Brescia är känd i hela Italien som ”Lioness i Italien” på grund av en tio dagar folkligt uppror mot österrikiska regel i 1849.

Brescia är känd för några lokala specialiteter när det gäller köket. Detta inkluderar Casonsei, som är hemlagad tortellini fylld med nötkött som serveras med ”burro versato” salvia, och Parmigiano.

Brescia Piazza della Loggia är en av de främsta exemplen på en renässans piazza. Duomo Vecchio, även känd som La Rotonda är en romanska kyrkan känd för sin cirkulära form. Klostret San Salvatore är ett bra exempel på högmedeltiden arkitekturen i hela norra Italien.

Den närmaste flygplatsen till staden Brescia är Brescia Airport Gabriele D’Annunzio (VBS). Det ligger i Montichiari, cirka 20 kilometer från stadens centrum. Det betjänar endast några få destinationer och erbjuder tjänster till två flygbolag för närvarande – EasyJet och Israir.