Hyrbil Bergamo

» Biluthyrning » Hyrbil Bergamo

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Bergamo

Jämför priser på hyrbilar i Bergamo från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Bergamo guide

Hyrbil Bergamo

Biluthyrning Bergamo

Bergamo ligger i regionen Lombardiet i Italien, cirka 40 kilometer nordost om staden Milano. Det finns 120,649 invånare (12/2010) i Bergamo och staden är 39,6 kvadratkilometer stort. Staden ligger vid foten av den magnifika Alperna och är känd för sin skönhet, många konstskatter, samt dess mycket fascinerande medeltida atmosfär.

Bergamo har två centra – ”Città Alta” (övre staden) som vilar på en kulle och omgiven av försvarsmurar byggdes på sextonhundratalet och ”Citta Bassa,” (nedre staden) som är på botten av backen. Dessa två centra är förbundna genom stigar samt en bergbanor (linbanan). Det finns mycket att se i båda områdena, inklusive Piazza Vecchia, som är hjärtat i Bergamo gamla stan och Accademia Carrara, som rymmer några av de viktigaste samlingar av barock, renässans och medeltida konst i hela norra Italien.

Bergamo är betjänad av Bergamo flygplats (BGY), som också är känd som Bergamo-Orio al Serio.Den ligger 3,7 kilometer från staden och är den fjärde mest trafikerade flygplatsen i Italien. Några av flygbolagen betjänas av flygplatsen inkluderar Alitalia, Ryanair, och Bell Air.