Hyrbil Belluno

» Biluthyrning » Hyrbil Belluno

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Belluno

Jämför priser på hyrbilar i Belluno från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Belluno guide

Hyrbil Belluno

Biluthyrning Belluno

Belluno är en vacker stad i regionen Veneto i norra Italien. Belluno har en befolkning på 36.506 och 147.18 kvadratkilometer i området. Stadens namn kommer från den keltiska ”belo-Dunum”, som betyder ”lysande berg”. Namnet är inspirerat av Belluno läge i dalen. Kommunen erbjuder en atmosfär av ett berg stad belägen i Alperna. Som sådan erbjuder resenärerna skidåkning på vintern, vattensporter längs sjöarna under våren och sommaren, och vandring genom den ljuvliga dalen året runt. Det har blivit en perfekt tillflyktsort destination för män och kvinnor som söker vila och avkoppling i en historisk stad.

Det finns ett antal fantastiska turistmål i Belluno, däribland en femtonde århundradet Duomo som presenterar en sjuttonhundratalet klocktornet, källan till Piazza del Duomo, och det sextonde århundradet Santa Maria dei Battuti kyrka.

Den Belluno Airport (BLX) är en liten flygplats att tjänster staden med samma namn. Eftersom det är en ganska liten flygplats, kommer med största sannolikhet första landet i en annan flygplats, såsom Venice Marco Polo Airport (VCE) och sedan besökare till Belluno ta en mindre plan till Belluno flygplats.