Hyrbil Bari

» Biluthyrning » Hyrbil Bari

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Bari

Jämför priser på hyrbilar i Bari från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Bari guide

Hyrbil Bari

Biluthyrning Bari

Bari är en vacker syditalienska kuststad ligger längs stranden av Adriatiska havet. Det är väl känt som en hamnstad som har 320,475 invånare och är 116 kvadratkilometer stort. Staden Bari är den största staden och huvudstad i regionen Apulien. Det är känt för att vara en exit dörr Italien och en av de viktigaste ekonomiska centra i hela Italien. Eftersom det ligger längs kusten blir det att njuta av vackra medelhavsklimat, är det perfekta stället att besöka året runt.

The Cattedrale San Sabino är en av de primära sevärdheter i Bari. Andra viktiga attraktioner inkluderar Basilica di San Nicola, Castello Svevo och Piazza Mercantile den politiska centrum av Gamla stan i Bari.

Eftersom Bari är höger längs kusten, bör besökare inte glömma att prova några av de fantastiska färska skaldjur som staden har att erbjuda. Många restauranger specialiserade på fisk och skaldjur kokta på flera sätt, bland annat traditionell italiensk och Medelhavet.

Bari betjänas av Bari ”Karol Wojtyla” Airport (BRI). Det är cirka åtta kilometer från stadens centrum. Det erbjuder service till ett antal populära europeiska flygbolag, däribland Alitalia, EasyJet, British Airways, Helvetic Airways och Lufthansa Regional.