Hyrbil Avezzano

» Biluthyrning » Hyrbil Avezzano

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Avezzano

Jämför priser på hyrbilar i Avezzano från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Avezzano guide

Hyrbil Avezzano

Biluthyrning Avezzano

Avezzano är en stad belägen i provinsen L’Aquila i Abruzzo-regionen. Avezzano är den primära jordbruks-, industri och kommersiella centrum för hela Marsica området. Tyvärr var en majoritet av Avezzano historiska attraktioner förstördes i en jordbävning som drabbade området 1915. Men många gillar den här staden eftersom det är perfekt för vila och avkoppling.

Beläget i centrum av staden är Piazza Risorgimento och är den primära shoppingdistriktet i området. Där kan besökare hitta några av de bästa internationella, nationella och lokala affärer och butiker, där nästan allt kan köpas. En vacker park är Villa Torlonia. Kvarlevorna av slottet Orsini har renoverats och byggts om till en ny teater som har ett antal föreställningar, pjäser, seminarier och konferenser hela året.

En flygplats som erbjuder service till staden Avezzano är Rom Ciampino Airport (CIA). Det är 73,8 kilometer från stadens centrum. Denna flygplats är en av de äldsta nu i drift och tjänster Ryanair och Wizz Air flygbolag.