Hyrbil Asti

» Biluthyrning » Hyrbil Asti

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Asti

Jämför priser på hyrbilar i Asti från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Asti guide

Hyrbil Asti

Biluthyrning Asti

Asti är en stad i regionen Piemonte som ligger i nordvästra delen av Italien. Befolkningen är 75,793 invånare (4/2009) och 151.82 kvadratkilometer stort. Asti är känd för att vara en av de primära vin områdena i hela Italien. Den mest berömda vin i samband med staden är mousserande Asti, ett sött vitt vin från den vita muscat druvan. Ett bidrag version av detta vin kallas Moscato d’Asti.

Det finns ett antal medeltida kyrkor i hela Asti som är öppna för besökare, inklusive Collegiata di San Secondo och Cathedrale di Santa Maria Assunta. Många besökare tycker att gå runt Asti medeltida staden med stenlagda gator, torn, slott, gamla byggnader och gamla väggar.

En av de populära evenemang i denna stad är Palio di Asti, en historisk barbacka häst ras som har sitt ursprung i år 1273. En annan populär festival är festivalen delle Sagre, som hålls i september Campo del Palio torget. Towns hela regionen erbjudandet mat och vin som detta område är känt för.

Det finns tre flygplatser som är mellan 60 och 90 minuter från Asti – i Turin-Caselle Airport (TRN), The Genoa Cristoforo Colombo Flygplats (GOA) och Milano Malpensa Airport (MXP).