Hyrbil Arezzo

» Biluthyrning » Hyrbil Arezzo

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Arezzo

Jämför priser på hyrbilar i Arezzo från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Arezzo guide

Hyrbil Arezzo

Biluthyrning Arezzo

Staden Arezzo är beläget i Toscana, Italien. Det finns 100,455 invånare (4/2011) och stadens sträcker 386.25 kvadratkilometer. Arezzo är känt för sin vackra väder och lokala rätter, inklusive Acquacotta, ett bröd soppa som görs med karljohanssvamp och Chianina Steak. Arezzo är också känd för sina lokala viner.

Bland sevärdheterna finns Piazza Grande, en medeltida torget ligger i centrum av staden som rymmer ett antal sevärdheter som palats Lay brödraskapet, den Vasari Loggia och biskopssätet, den romanska kyrkan Santa Maria della Pieve, och romerska amfiteatern och museum.

Arezzo har ett antal festivaler. Den ArezzoWave i juli är en årlig popkulturen och musik festival med deltagare från Europa och Nordamerika. Arezzo Festival är en årlig teaterfestival hålls i sommaren och montrar grupper prestanda från hela världen.

Arezzo servas av två flygplatser i Toscana – Pisa internationella flygplats Galileo Galilei (PSA), som ligger i Pisa, och Florens flygplats Amerigo Vespucci (FLR), som ligger i Florens.Båda tillhandahåller tjänster för ett antal flygbolag, bland annat Alitalia och EasyJet.