Hyrbil Ancona

» Biluthyrning » Hyrbil Ancona

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Ancona

Jämför priser på hyrbilar i Ancona från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Ancona guide

Hyrbil Ancona

Biluthyrning Ancona

Ancona är huvudstad i regionen Marche i Italien. Det är en vacker kuststad som har en befolkning på 101.210 (8/2007) och sträcker sig längs kusten för 123,71 kvadrat miles. Ancona har en varm, medelhavsklimat året runt som är perfekt för turister som vill njuta lite vila och avkoppling längs de vita sandstränderna.

Ancona är en av de primära portarna som leder in i Adriatiska havet, särskilt när det gäller passagerartrafiken. Hamnen är också den primära demografiska och ekonomiska centrum för hela regionen Marche.

Populära sevärdheter i Ancona inkluderar Ancona katedralen, som är en av de sista medeltida byggnader fortfarande står efter bombningarna under andra världskriget. Domkyrkan ligger i Guasco kulle och erbjuder fantastisk utsikt över Adriatiska kusten. Andra attraktioner inkluderar Arch av Trajanus, kyrkan Santa Maria della Piazza, och kyrkan San Francesco alle Scale.

Ancona betjänas av Ancona-Falconara Airport (AOI), beläget i Falconara Marittima och 12 kilometer väster om Ancona. Denna flygplats är också känd som Raffaello Sanzio flygplats. Flygbolag som anländer och avgår härifrån inkluderar Alitalia, Ryanair, Lufthansa Regional, Belle Air och Carpatair.