Hyrbil Alghero

» Biluthyrning » Hyrbil Alghero

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Alghero

Jämför priser på hyrbilar i Alghero från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Alghero guide

Hyrbil Alghero

Biluthyrning Alghero

Alghero är en kuststad på den italienska ön Sardinien. Det är känt för sina vackra stränder och färska skaldjur, inklusive Katalanska hummer, en hummer sallad med rå lök och tomater. Sjöborrar är också mycket populärt och det finns en festival som hålls i deras ära under året. Det är också känt för sin vackra röda koraller smycken och barer som håller öppet sent på natten.

Staden, som är en av de mest populära destinationerna i Sardinien är cirka 224,43 kvadratkilometer och har en befolkning på 43.831 (1/2009).

En av de primära historiska platser är Palazzo d’Albis. Också ganska populärt är Neptunus grotta, som ligger på Cappo Caccia. Två av de viktigaste arkeologiska platser att ön Sardinien är känt för finns också i Alghero – Nuraghe Palmavera och Anghelu Ruju. Staden är också känd för att erbjuda en rad utomhusaktiviteter, inklusive dykning, mountainbike, klättring och grottforskning.

Alghero betjänas av Alghero-Fertilia Airport (AHO). Det är den tredje mest trafikerade flygplatsen i Sardinien och cirka 10,5 kilometer från Alghero. Flygbolag som tjänsten hans flygplats inkluderar Alitalia och Ryanair. Det finns ett antal bussar varje timme för att ta besökare till staden.