Hyrbil Agropoli

» Biluthyrning » Hyrbil Agropoli

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Agropoli

Jämför priser på hyrbilar i Agropoli från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Agropoli guide

Hyrbil Agropoli

Biluthyrning Agropoli

Agropoli är en vacker södra kuststad som ligger i provinsen Salerno i regionen Kampanien, Italien. Det har 21,251 invånare (11/2010) och är 39 kvadratkilometer stort. Agropoli är känd för att uppleva ett varmt medelhavsklimat året runt, vilket är mycket inbjudande för turister som vill dra nytta av de vita sandstränderna När du inte utforskar historien om denna lilla stad.

Populära attraktioner inkluderar angevinske-Aragonien slott. Den uppfördes på ruinerna av sjätte århundradet bysantinska stiftelser. Kommunstyrelsen Antikvariat är ett annat roligt ställe att besöka, eftersom det rymmer en rad arkeologiska fynd från förhistorisk tid ända till den medeltida århundraden. Det finns också ruiner från medeltiden San Francesco: s kloster samt de sextonde kyrkor talet av den heliga Maria av Konstantinopel.

Den närmaste flygplatsen till Agropoli är Capdichino, även känd som Aeroporto di Napoli (NAP). Det är en internationell flygplats som ligger cirka 56 kilometer utanför Salerno och tjänster flygbolag från alla i hela Italien och Europa, inklusive Alitalia, EasyJet, Lufthansa och Iberia. Det finns bussar och tåg som tar besökare till staden Agropoli när de stiga från sina flygbolag.